Cosette Chichirău îl provoacă pe Mihai Chirica să participe la o dezbatere televizată

Candidatul USR-PLUS la Primăria Iaşi, Cosette Chichirău, îi cere edilului Mihai Chirica să accepte o dezbatere televizată, după ce primarul de Iaşi a spus că refuză o confruntare la care oamenii să se uite ca la circ şi să mănânce seminţe.

Cosette Chichirău a scris, vineri seară, pe Facebook, că vrea o dezbatere “1 la 1“ cu actualul primar, Mihai Chirica, candidat PNL pentru un nou mandat.
“Îl provoc pe Mihai Chirica la o dezbatere faţă în faţă, 1 la 1. Ştiu că se teme să dea socoteală, dar oamenii au dreptul să afle nişte răspunsuri. Au dreptul să audă de la noi ce soluţii propunem. Echipa mea de campanie este pregătită să discute toate detaliile, astfel încât să stabilim cât mai curând formatul, data şi ora acestei dezbateri“, afirmă candidatul USR-PLUS la primăria Iaşi, Cosette Chichirău.

Edilul Mihai Chirica a spus cu o zi în urmă că nu se sperie de nicio confruntare, dar că nu acceptă circul.

”Eu nu mă sperii de o confruntare, de o dezbatere, de o luptă pe idei (…) Cine îmi garantează că nu mă duc acolo ca la circ. Prefer să transmit ieşenilor un mesaj liber, civilizat. Ei să mă judece, pe mine nu mă judecă contracandidaţii mei. Cum nu-i judec nici eu pe ei”, a declarat primarul Chirica.

El a mai spus că nu vrea ca ieşenii să se uite o astfel de dezbatere ca la circul Globus şi să mănânce seminţe.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)