Tomac la Iaşi: O alianţă înseamnă liste comune, cum a fost în 2004 cu Alianţa DA sau cu USL-ul. Acum sunt nişte improvizaţii. Într-un judeţ PNL cu USR se înjură, în alt judeţ se pupă de zici că sunt fraţi. Nu poţi păcăli electoratul

Liderul PMP, Eugen Tomac, susţine că alianţele constituite în unele judeţe între PNL şi USR sunt “nişte improvizaţii“, dar că electoratul nu poate fi păcălit, câtă vreme într-un judeţ cele două formaţiuni se înjură, iar în altul “se pupă de zici că sunt fraţi“.

Eugen Tomac a afirmat vineri la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că o alianţă înseamnă liste comune, cum s-a întâmplat cu Alianţa DA sau cu USL, însă la alegerile locale din acest an alianţele făcute în unele zone ale ţării sunt “nişte improvizaţii“.

“O alianţă înseamnă liste comune, cum a fost în 2004 cu Alianţa DA sau cu USL-ul. Acum sunt nişte improvizaţii. Într-un judeţ PNL cu USR se înjură, în alt judeţ se pupă de zici că sunt fraţi. Nu poţi păcăli electoratul în formatul ăsta. PMP nu a acceptat nicio alianţă împotriva firii în niciun judeţ. Mergem pe cont propriu. Noi vedeam o alianţă naturală anti-PSD pentru a mătura din administraţia locală tot ceea ce considerăm că ţine ţara pe loc“, a spus liderul PMP, Eugen Tomac.

Mai multe detalii pe news.ro

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)