Maricel Popa: Tactica de luptă politică adoptată de liberali este de-a dreptul jenantă. Vor să saboteze funcţionarea spitalului mobil

Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, îi acuză pe liberali că sabotează în continuare funcţionarea spitalului mobil de la Leţcani şi că aceştia ar fi refuzat să participe la şedinţa online de vineri a consilierilor judeţeni în care s-au discutat şi proiecte legate de unitatea medicală mobilă.

Maricel Popa susţine, într-un comunicat de presă, că reprezentanţii PNL din Consiliul Judeţean ”au chiulit intenţionat” de la şedinţa convocată de conducerea CJ.

“Tactica de luptă politică adoptată de liberali este de-a dreptul jenantă. Vor să saboteze funcţionarea spitalului mobil, dar sunt conştienţi de faptul că ieşenii i-ar sancţiona dur pentru aceasta. Ca urmare, pentru a nu trebui să voteze «pentru» şi pentru a nu li se reproşa că au votat «împotrivă», liberalii lipsesc de la şedinţă, în speranţa că nu va putea fi constituit cvorumul necesar, proiectele fiind astfel respinse implicit. E un mod de comportare de o laşitate şi dispreţ faţă de ieşeni greu de cuprins în cuvinte. Din păcate, în loc să îşi rezerve timpul pentru proiecte ale comunităţii, liberalii continuă sarabanda plângerilor penale. Toţi consilierii judeţeni ai PNL sunt aserviţi baronului local, drujbarul Costel Alexe”, a spus preşedintele CJ, Maricel Popa.

Potrivit şefului CJ Iaşi, cvorumul de şedinţă ar fi fost totuşi asigurat de către reprezentanţii PSD şi PMP.

Plenul CJ Iaşi a aprobat, vineri, atribuirea către spitalul mobil de la Leţcani a două ambulanţe. Totodată, s-a decis rectificarea bugetului general al judeţului şi acordarea unor stimulente financiare personalului de specialitate din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase şi celui detaşat la spitalul mobil.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)