Reacţia senatorului USR PLUS Cristi Berea după ce Mihai Chirica a prezentat măreţul plan cu noul depou din Dacia: Primarul Iașului publică iarăși desene animate

Primăria ieşeană anunţă cu mare tam-tam modernizarea depoului Companiei de Transport din Dacia, vorbindu-se de cel mai modern depou din această parte a Europei. Potrivit primarului Mihai Chirica, vor fi două spaţii de adăpostire, unul pentru 46 de tramvaie, iar celălalt pentru 62 de autobuze electrice. Noile studii de prefezabilitate au urcat investiţia la 26 de milioane de euro, după ce iniţial se spunea că marea lucrare va costa 15 milioane de euro.

Senatorul USR PLUS Cristi Berea se arată sceptic că Primăria va duce planul cu noul depou până la capăt, după ce mai multe investiţii anunţate anterior cu mare fast au rămas tot la stadiul de planşe.

”Primarul Iașului publică iarăși desene animate, de data asta cu noul depou de tramvaie si autobuze. În 2016 Primăria anunța cu mare fast că vom avea două turnuri emblemă în locul fostului bazar. Trec în fiecare zi prin zonă și nu văd decât depozitul unei companii de construcții cu vagoane, utilaje defecte și altele… Mai știe cineva ceva de Iași Gate? Or trebui reactualizate planurile pentru că de acum s-or fi învechit? Mai facem un studiu de fezabilitate? Mai plantăm un petic de gazon?”, scrie senatorul USR PLUS Cristi Berea pe Facebook.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)