N-aveţi voi atâtea ambulanţe, cât Covid putem împrăştia noi!

Nu e nici o coadă de ambulanţe în curtea spitalelor. Sunt poze trucate. Nu e nici un bolnav ţinut pe scaun în UPU. Toţi medicii care vorbesc despre pericole mint, pentru că au diverse interese. Cei care îndeamnă la vaccinare sunt plătiţi de companiile farma. Cifrele mari de zilele astea sunt mincinoase. Unii dintre cei care tuşesc în jurul nostru o fac pentru a amplifica isteria. În realitate nu au nimic, o banală răceală. Până şi cei care ajung în spital cu Covid (fără să creadă în virus), ies de acolo spălaţi pe creier. Li se cere să spună că boala e cruntă şi că au văzut moartea cu ochii. Nu e aşa, oamenii ăştia au cedat, s-au dat cu oculta.
Tot ce ni se spune despre Covid e minciună. Sistemul e atât de bine pus la punct, vor să ne sperie, dar noi nu cedăm. Doar bârfele pe care le auzim în jur sunt adevărate.

Nu e de râs. 60 la sută dintre români gândesc aşa. Pentru ei, noi ăilalţi suntem nişte inadaptaţi care vedem peste tot doar Covid şi paturi ATI. Ei sunt viteji, nu contează că 80 la sută dintre italieni, nemţi sau olandezi s-au vaccinat. Ce ştiu europenii ăştia speriaţi? Mai bine umplem spitalele şi murim pe capete decât să ne vaccinăm. Când Europa renunţă şi la ultimele restricţii şi nu prea mai are pe cine vaccina, noi abia dacă ştim unde e centrul de vaccinare.
Nu mai cârcotiţi atâta. N-aveţi voi atâtea ambulanţe, cât Covid putem împrăştia noi!

Comentariu

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)