Filip Havârneanu, deputat: Niciun ministru nu ar trebui să se folosească de îngrijorările, temerile și vulnerabilitatea poporului său

“Pentru un strop de popularitate, e în stare să îndoape românii cu iod.
Alexandru Rafila și-a schimbat părerea pe care o avea acum 3 săptămâni despre pastilele cu iod. A renunțat la îndemnul la calm și a anunțat că va da românilor pastile cu iod, prin medicii de familie. Să le aibă în casă. Și vedem apoi ce le spunem despre ele, cât să ia, cum să le ia. Sau dacă se va ivi vreo ocazie pentru ele.
Ministrul “Prafila” caută motive să se bage pe sub pielea oamenilor, făcând cinste cu un medicament destul de periculos dacă nu este administrat corect. Profită de panica cetățenilor care au presupus că radiațiile din Ucraina îi vor afecta. Pentru Rafila, niciun joc nu e prea murdar, dacă îi “tratează” rapid scorul politic.
Și mai grav este că medicii de familie din România nu au fost consultați înainte de luarea acestei decizii. Rafila parcă se străduiește să dovedească, în fiecare zi, că nu are ce căuta în funcția de ministru al sănătății. De altfel, niciun ministru nu ar trebui să se folosească de îngrijorările, temerile și vulnerabilitatea poporului său pentru vreun capital de imagine și păstrarea funcției. Doar că unii chiar nu se pot abține.”

SURSA: Deputat USR Filip Havârneanu, Facebook

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)