Cristi Berea, senator USR: După ce PNL a slugărit PSD, cum să obţină 33-36 la sută în alegeri? Rareş Bogdan a omis să precizeze că mai degrabă acesta va fi scorul unei eventuale alianţe PNL-PSD

Senatorul USR Cristi Berea, susţine că Rareş Bogdan a precizat că PNL poate obţine între 33 şi 36 la sută la viitoarele alegeri, dar că liberalul ”a omis să precizeze că acesta va fi mai degrabă scorul unei eventuale alianţe PNL-PSD”.

Cristi Berea a declarat că liberalii nu au obţinut 36 la sută nici în vremurile lor bune şi că afirmaţia prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan de la Consiliul Naţional face parte “din terapia de grup iniţiată de conducerea PNL pentru a mai atenua din depresia politică în care intrat partidul”.

“După ce a slugărit PSD atâta timp, cum să obţină PNL între 33 şi 36 la sută? Rareş Bogdan a omis să precizeze că acesta va fi mai degrabă scorul unei eventuale alianţe PNL-PSD. Dar dacă vor merge împreună, nu trebuie uitat ce spunea Olguţa Vasilescu când se referea la modul în care negociază PSD: ”Bravol Marcele, le-ai luat şi banii de pe pieptul mortului”. Dacă vor merge în alianță cu PSD, să zică săru’ mâna cei de la PNL dacă vor obține un sfert din locurile de pe liste”, a afirmat senatorul USR, Cristi Berea.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a spus vineri în şedinţa Consiliului Naţional al liberalilor că dacă PNL va face ce trebuie la guvernare şi dacă rămâne unit, atunci perspectiva PNL este să obţină între 33 şi 36 la sută la alegerile din 2024.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)