Reacţia lui Cătălin Urtoi, după ce asociaţiile civice pro-autostradă i-au retras sprijinul: Dacă mâine nu voi mai fi la minister, eu continui lupta pentru autostradă. Luni voi avea o discuţie cu ministrul Grindeanu

Cătălin Urtoi, consilier al ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu susţine că va continua lupta pentru realizarea autostrăzii A8 Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş indiferent dacă va mai fi sau nu în funcţie, el precizând că va discuta luni cu ministrul Grindeanu, după ce asociaţiile civice ieşene pro-autostradă i-au retras sprijinul.

Cătălin Urtoi a declarat că nu va renunţa la bătălia pentru realizarea A8, dar că va fi decizia ministrului Sorin Grindeanu privind menţinerea sa în funcţie.

“Eu nu renunţ. Dacă mâine nu voi mai fi la minister eu continui cum ştiu mai bine lupta pentru această autostradă. Va fi decizia ministrului (privind menţinerea sa în funcţia de consilier – n.r.), eu luni când ajung la minster voi avea o discuţie cu ministrul Grindeanu”, a afirmat Cătălin Urtoi.

El a precizat că în cazul asociaţiei “Împreună pentru A8″ din care face parte, decizia retragerii sprijinului a fost luată de numai câteva persoane şi că nu este vorba de poziţia întregii asociaţii.

“Eu le răspund tuturor prin muncă. Voi merge în continuare pe teren. În cazul A8 s-au aliniat în sfârşit planetele, iar toată clasa politică îşi doreşte acest proiect. Voi continua ceea ce am început, cu ajutorul celor care sunt alături de mine și care se implică zi de zi în evoluția pozitivă a acestor proiecte”, a mai afirmat Cătălin Urtoi.

Asociaţiile civice ieşene “Împreună pentru A8″ şi “Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei” au anunţat, vineri, că retrag sprijinul pentru Cătălin Urtoi, vicepreşedinte al uneia dintre asociaţii, din postul de consilier al ministrului Transportului, acuzându-l că face propagandă în favoarea PSD.

Asociaţiile “Împreună pentru A8″ şi “Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei” au transmis, vineri, Ministerului Transportului o înştiinţare prin care îi retrag lui Cătălin Urtoi mandatul de reprezentant al acestora pe lângă ministrul Sorin Grindeanu.

Conducerea celor două asociaţii îl acuză pe Urtoi de “derapaje majore” şi de “propagandă făţişă” făcută în acest an PSD.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)