Se lucrează intens la cele 45 de apartamente premium pe care IULIUS le construiește în centrul orașului. Aproape jumătate dintre ele vor avea vedere către Palatul Culturii

Lucrările la prima clădire rezidenţială din portofoliul companiei IULIUS avansează în ritm alert. Este vorba despre TATAMI SEVEN, un bloc cu şapte etaje, construit chiar lângă Palas Campus.

”Se lucrează intens, proiectul TATAMI SEVEN avansează cu rapiditate. S-a turnat deja placa peste etajul al doilea”, au precizat pentru jurnalvirtual.ro reprezentanţii companiei IULIUS.
Termenul de finalizare este începutul anului 2024, dar în ritmul în care se desfăşoară lucrările este posibil ca noii locatari să se mute în casă nouă până la finele anului 2023.

TATAMI SEVEN este cel mai nou proiect al IULIUS, care se construiește în prezent în zona Sf. Andrei, la două minute de Palatul Culturii, de Palas Iași și de toate obiectivele de interes din zona centrală.

Clădirea va avea șapte etaje și va permite o priveliște încântătoare spre Palatul Culturii pentru aproape jumătate dintre locuințele disponibile. Apartamentele au suprafețe între 49 mp și 148 mp, fiind cu una, două și trei camere. Locuințele TATAMI SEVEN se diferențiază și prin faptul că fiecare are format unic, putând fi personalizate la nivel de compartimentare și amenajare interioară, în funcție de ce își dorește fiecare rezident.

Apartamentele vor beneficia de tâmplărie de aluminiu fără parapet, ceea ce asigură un grad ridicat de lumină naturală pe o durată cât mai mare din zi. Finisajele se vor realiza cu materiale de înaltă calitate, cu marmură pentru băi, bucătării și holul de acces și parchet lemn triplu-stratificat pentru zonele de living și dormitoare. Clădirea va fi dotată și cu panouri fotovoltaice, acoperind consumul pentru spațiile comune.

Rezidenții vor avea la dispoziție 51 de locuri de parcare dedicate, în parcarea subterană a Palas Campus, care totalizează 625 de locuri, precum și întreaga infrastructură pietonală, piste pentru biciclete, conexiuni pentru mijloacele de transport în comun și facilități pentru transportul alternativ și eco – friendly, cum sunt stațiile de încărcare pentru automobile electrice.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)