Alexandru Muraru, după numirea lui Lucian Rusu în postul de secretar executiv PNL pentru zona de nord-est: O nouă confirmare că filiala ieşeană este relevantă la nivel regional şi naţional

“Prin decizia Biroului Permanent Național al Partidului Național Liberal, prim-vicepreședintele PNL Iasi, Lucian Rusu, a fost desemnat secretar executiv al PNL pentru Zona de Nord-Est.

Obținerea acestei poziții de către PNL Iasi este o nouă confirmare și recunoaștere a faptului că filiala liberală ieșeană este puternică, activă și relevantă la nivel regional și național.

Astăzi, PNL Iași conduce destinele Consiliului Județean Iași, Primăriei Municipiului Iași, Primăriei municipiului Pașcani, Primăriei Orașului Podu Iloaiei, avem peste 50 de primari și peste 700 de consilieri județeni și locali. Mai mult, filiala noastră a obținut două poziții de importanță majoră în Executiv, prin numirea domnului Alin Andrieș în funcția de Secretar de stat în Ministerul Finanțelor și a domnului Lucian Rusu în cea de secretar general adjunct al Guvernului României, numiri care nu reprezintă doar un succes al echipei liberale, ci un real beneficiu pentru ieșeni.
Suntem principala formațiune politică în preferințele ieșenilor și vom munci în continuare pentru a ne ridica la așteptările lor.”

SURSA: Comunicat de presă PNL Iaşi

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)