Cristi Berea (USR) susţine că la PSD Iaşi a fost o mazilire care dovedeşte că filiala este sub papucul centrului

Senatorul USR Cristi Berea este de părere că Maricel Popa n-a demisionat de bună voie de la şefia PSD Iaşi, ci a fost forţat să plece, nefiind agreat de liderul PSD, Marcel Ciolacu.
Totodată, Berea consideră că PSD Iaşi dovedeşte că este o filială lipsită de forţă în faţa centrului, iar proiectele importante ale judeţului au de suferit.

”Maricel Popa, şeful ieşean de la PSD, a anunţat azi că a renunţat la funcţie. Doar că n-a fost renunţare, ci demitere. Popa nu este agreat de conducerea PSD, în special de Marcel Ciolacu, iar zvonurile privind schimbarea sa planau de luni bune. Recent, Ciolacu a fost la Iaşi pentru a lua pulsul filialei, iar azi s-a făcut şi anunţul oficial al plecării lui Popa.
Fireşte că PSD decide dacă îşi mătrăşeşte un lider din teritoriu. Problema e că Iaşul în ansamblu a suferit şi va suferi în continuare. Câtă forţă a avut Maricel Popa până acum la Bucureşti pentru a impune un proiect important pentru Iaşi? Zero barat. Mă tem că la fel se va întâmpla în continuare cu noua conducere interimară.
PSD preia postul de premier, dar cine să se bată de la Iaşi pentru marile obiective? Dacă la PNL, primarul şi şeful de Consiliu Judeţean sunt îngropaţi în dosare penale, la PSD Iaşi avem lideri de paie, care nu pot emite nici o pretenţie în faţa şefilor lor de la centru”
, a scris Cristi Berea de la USR pe pagina sa de Facebook.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)