Monica Berescu, deputat USR: PNL și PSD joacă leapșa cu guvernarea și cu viitorul țării

Deputata de Iaşi Monica Berescu consideră că un politician aflat la putere poate fi analizat cel mai bine în momentele de criză, când trebuie să găsească soluţii pentru a rezolva problemele oamenilor.
Berescu susţine că românii asistă involuntar la un teatru absurd, în care PNL și PSD fug unii de ceilalți de parcă nu ar fi guvernat împreună până acum.

”Guvernul PSD-PNL a creat un dezastru bugetar, îndatorând România la un nivel extrem de periculos, cel mai mai mare din ultimii 30 de ani. Acum, puși în fața unor probleme pe care tot ei le-au creat, coaliția joacă rotativa la păcănele, în timp ce mulți români trăiesc de pe-o zi pe alta. Marcel Ciolacu fuge de această guvernare cu viteza luminii, iar Nicolae Ciucă abia așteaptă să scape de ea, tot de frică. Atât de puternici sunt bărbații din fruntea statului, încât abia așteaptă să o ia la fugă din Palatul Victoria atunci când sindicatele le bat la ușă”, afirmă Monica Berescu, deputată USR de Iași.

Potrivit deputatei USR, PSD şi PNL şi-au angajat toate pilele din partide prin ministere, au înființat fel și fel de agenții, au cumpărat BMW-uri la prețuri supraevaluate și au închis ochii atunci când președintele țării se plimba cu avioane de lux închiriate pentru moftul personal.

”PSD și PNL au uitat de români, fiind preocupați să țină în brațe privilegiații și clientela de partid. În același timp, poporul a fost ignorat și chiar persiflat atunci când avea nevoie de măsuri care să asigure stabilitatea economică și socială. Pensionarii, personalul din învățământ și alte industrii se uită cu îngrijorare pe fluturașul de salariu, iar oamenii sistemului trăiesc ca în rai. PNL și PSD joacă leapșa cu guvernarea și cu viitorul țării, acum când și-au dat seama că agenda românilor este alta și că oamenii trăiesc din ce în ce mai rău. Au refuzat să facă orice fel de reformă, au ținut cu dinții de pensiile speciale și de cumulul acestora cu salariul. Acum, a început sezonul grevelor, fiindcă românii nu mai pot. S-au săturat de ipocrizia lui Ciucă și a lui Ciolacu și văd că țara se îndreaptă în mare viteză către un zid. Iar ei, liderii PSD și PNL își fac calcule electorale, în loc să găsească soluții. Ce a însemnat guvernarea PNL – PSD, din ultimii 2 ani? Răspunsul e simplu: nimic. Nicio reformă, niciun proiect și nici bani la buget sau bani din PNRR”, a mai spus Monica Berescu.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)