Ludovic Orban îşi cere scuze faţă de ieşeni pentru că în urmă cu patru ani l-a susţinut pe Chirica la Primărie: Recunosc că am făcut o greşeală. De data asta îl susţin pe Marius Bodea

Liderul Forţa Dreptei Ludovic Orban a declarat, joi, că îşi cere scuze de la ieşeni pentru că l-a susţinut pe Mihai Chirica la alegerile din 2020 pentru Primăria Iaşi, el opinând că ”în afară de palavre, show, spectacole ieftine şi întrebări privind actele de corupţie nu prea s-a întâmplat nimic la Iaşi”.

Ludovic Orban a afirmat că îl susţine pe candidatul Alianţei Dreapta Unită, Marius Bodea, la Primăria Iaşi, adăugând că o făcut o greşeală în urmă cu patru ani când a mers pe mâna lui Mihai Chirica. Totodată, Orban şi-a cerut scuze faţă de ieşeni pentru sprijinul acordat lui Chirica în 2020, după ce a edilul a venit de la PSD la PNL.

”De data asta îl susţin pe Marius Bodea. Adevăraţii liberali sunt în Dreapta Unită. Am făcut o greşeală pentru care îmi cer scuze faţă de ieşeni. N-a fost numai greşeala mea. Chirica l-a susţinut şi pe Iohannis, numai să se pună bine cu Iohannis şi să mă îndemne în susţinerea lui Chirica. Dar recunosc că am făcut o greşeală. Sunt convins că ieşenii nu vor mai face greşeala să-l mai aleagă încă o dată pe Chirica. De când e primar, în afară de palavre, show, spectacole ieftine şi multe semne de întrebare privind actele de corupţie nu prea s-a întâmplat nimic în Iaşi”, a afirmat Ludovic Orban.

Liderul Forţa Dreptei a declarat că Iaşul are nevoie de ”o administraţie cu viziune, care să gândească cu adevărat proiecte de dezvoltare” şi a adăugat că este convins că ”echipa lui Marius Bodea este cea de care are nevoie oraşul”.

La rândul său, senatorul USR Marius Bodea a afirmat că după alegerile din 9 iunie Iaşiul va trebui să fie prezent la discuţiile care se poartă la Bucureşti atunci când se stabilesc proiectele prioritare.

”Este momentul ca din 9 iunie Iaşul să fie la masa discuţiilor de la Bucureşti. Chestiunea asta va schimba pentru următorii 20 de ani întreaga Moldovă. Un primar USR în Iaşi înseamnă o reverberaţie care se va întinde în întreaga Moldovă. Susţinerea celor trei partide din Dreapta Unită pentru mine la Primărie este totală”, a precizat senatorul USR Marius Bodea.

Totodată, Bodea a anticipat o bătălie strânsă cu Mihai Chirica la Primăria Iaşi, el afirmând că ultimele sondaje arată ar avea de recuperat doar câteva procente faţă de actualul edil.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)