Dezbatere incitantă luni la Iaşi iniţiată de OFA UGIR despre educaţia viitorului

Patronatul OFA UGIR va organiza luni la Palas  dezbaterea ”EDUCAȚIA VIITORULUI: între parenting și cerințele pieței muncii”.

Întrunirea are loc începând cu ora 09:30, la Congress Hall Iași, Sala Chopin & Vivaldi. Sunt aşteptate 200 de persoane la dezbatere, printre care antreprenori, experţi în educaţie, specialişti pe tema formării profesionale.

Primul panel, Parenting și educația viitorului, îi va avea vorbitori pe:

În panelul doi, Învățământul dual și piața muncii, vor fi următorii vorbitori:

Keynote speakerul conferinței va fi Urania Cremene, mamă, expert în parenting și autoare de cărți și programe online pentru părinți.

Urania are o experiență de peste 20 de ani ca trainer și public speaker, pentru care a obținut mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator. Urania va avea alocată o sesiune specială unde va vorbi despre importanța rolului parenting-ului în sprijinirea tinerilor pentru adaptarea la cerințele meseriilor viitorului.

”Decizia de implicare în comunitățile în care avem familiile și afacerile este cea care ne va face visele realitate într-o zi. Fiecare idee, fiecare soluție pe care o gândim împreună și pe care știm cum să o implementăm, ne va duce cu un pas în față, spre o Românie cu o piață a muncii predictibilă, cu profesioniști, cu meseriași, cu creatori”, susține Mirabela Miron, Președinta OFA UGIR și gazda Conferinței.

Detaliile despre eveniment și înscrierea este disponibilă la acest link:

bit.ly/conferinta-Educatia-Viitorului sau aici https://fb.me/e/hqWsXYmP3

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)