Filip Havârneanu, lider local USR: Ieșenii ne roagă să-i scăpăm de Chirica și de blestemul corupților

Deputatul Filip Havârneanu, președintele filialei municipale USR Iași, susţine că ieșenii pot scăpa orașul de corupție și de influența clanurilor, dacă se unesc și, pe 9 iunie, aleg candidatul Dreptei Unite, în persoana lui Marius Bodea.
Potrivit şefului local USR, în stradă, oamenii s-au declarat revoltați de atitudinea sfidătoare a actualului edil și de faptul că în oraș este un haos total din cauza deciziilor păguboase pentru comunitate.

Liderul politic ieșean al USR, Filip Havârneanu, îi îndeamnă pe ieșeni ca pe 9 iunie să nu își irosească votul, ci să profite de dreptul lor democratic pentru a face ordine în administrația locală, pe care, de altfel, cu toții o vor performantă și eficientă.

“Toți ieșenii ne roagă să-i scăpăm de Chirica. E de înțeles de ce, practic, de 10 ani, au bătut pasul pe loc, așteptând schimbarea promisă. Dar ea n-a mai apărut. Facem totul în echipă, suntem alături de Marius Bodea în această etapă în care Iașul chiar are nevoie de un primar pe bune. Marius Bodea are soluții pentru toate problemele și nu le-a aflat ieri, pentru că și-a construit ideile, pas cu pas, într-un program solid, în ultimii ani, când alții erau ocupați să fure și să fugă de procurori. USR Iași a fost în stradă mereu și n-a abandonat dialogul cu cetățenii, pentru că ei sunt motorul nostru și totodată barometrul. Pe 9 iunie trebuie să fim uniți în aceeași direcție. Să nu irosim votul, lăsând ziua să treacă, să nu îl facem cadou, din nou, unor oameni care au dovedit că se pricep la vorbe și fug de fapte. În cazul actualului edil, și la propriu și la figurat”, a declarat Filip Havârneanu, președintele USR Iași.

Un oraș fără mafie și fără hoție în Primărie

Echipa Dreptei Unite desfășoară zilnic acțiuni pentru a își face cunoscut programul de guvernare locală, dar și pentru a-i convinge pe ieșeni că puterea este în mâna lor.

“Un oraș fără mafie înseamnă cetățeni care sunt conștienți de puterea votului lor și nu se tem să îl folosească. Până pe 9 iunie, vor încerca să ne arate ce bine este la Iași, dacă ne raportăm la panseluțe și băncuțe. Dar avem nevoie de transport, de școli, de spitale, de infrastructură, de măsuri pentru reducerea poluării, de locuri de muncă, de tineri care să aibă motive să rămână. De grijă pentru fiecare zonă a orașului, fără diferențe între cartiere. Marius Bodea are soluții pentru toate problemele și nu le-a aflat ieri, pentru că și-a construit ideile, pas cu pas, într-un program solid, în ultimii ani, când alții erau ocupați să fure și să fugă de procurori. USR Iași a fost în stradă mereu și n-a abandonat dialogul cu cetățenii, pentru că ei sunt motorul nostru și totodată barometrul. Ieșenii sunt înțelepți. Sunt realiști. Sunt oameni cinstiți și muncitori. Venim și cu o echipă de consilieri experți în domenii diferite, cu școli terminate pe bune, care sunt pregătiți de treabă și dispuși să fie în slujba comunității. Am pierdut 10 ani pierduți cu un hoț și nu mai avem de pierdut încă 4. Cunoaștem toate “chinurile” urbane ale Iașului, pentru că stăm în închisori pe patru roți în trafic, nu avem parcări, copiii învață în schimburi până seara, târziu, pentru că mafia imobiliară dictează legea, iar transportul în comun este eșuat. În distribuția acestui film de groază este o administrație care n-a avut niciodată alt interes, decât acela de clan.
Pe 9 iunie, cu Marius Bodea putem avea un primar pe bune. Și un oraș unde traiul să nu fie un chin zi de zi. Dreapta Unită este unica soluție și singura care poate învinge în mod real această caracatiță a corupției. Ieșenii, acum că au văzut fața întunecată a unei administrații corupte, au toate motivele să facă loc unui primar onest, integru, așa cum este Marius, dar și unor consilieri profesioniști, gata să gândească proiecte de folos, nu avantaje pentru clanuri din bugetul local”
, a adăugat Filip Havârneanu, liderul USR Iași.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)