Stropit, măturat şi marcat. A trecut „tovarăşul”

Sursa foto: Adevarul de Seara

Forfotă mare azi prin cartierele Iaşului înaintea vizitei de lucru a primarului. O vizită pregătită ca înainte de Revoluţie, scrie Adevărul de Seară.

Cu directorii din subordine după el, Nichita a pornit prin oraş. A ajuns mai întâi în Socola, apoi s-a dus şi în Tătăraşi, un cartier cu mult praf şi mulţi oameni nemulţumiţi de un şantier care nu se mai închide.
Curios, sau poate nu, prin zonele în care urma să treacă primarul, străzile erau spălate, trecerile de pietoni erau marcate, iar muncitorii lucrau de zor.
Numai în Tătăraşi, de la Doi Băieţi şi până la Dispecer am numărat pe la prânz zeci de muncitori harnici, care recuperau ceea ce nu s-a făcut un an întreg. Spun asta pentru că şantierul Tătăraşi ar fi trebuit închis încă din toamna trecută, numai că o firmă străină Themeli a încurcat planurile municipalităţii (apropo, cu cât a fost taxată firma grecească pentru deranjul creat locuitorilor?). Ce a urmat? O iarnă de coşmar pentru oamenii din zonă, un bulevard, Vasile Lupu, lăsat vraişte şi mult, mult praf.
Ce a rezolvat excursia fulger a primarului? Nimic. Mâine va fi la fel ca ieri. Iar şantierul din Tătăraşi va fi închis cel mai devreme în octombrie. Pariu?

Uncategorized

Comentarii

4 comentarii to “Stropit, măturat şi marcat. A trecut „tovarăşul””

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)