Sondaj: Partidul Poporului la 20 la sută? Un mare fâs! Altul e mesajul lui Lăzăroiu!

Partidul Poporului condus de Dan Diaconescu a ajuns la 20 la sută! Uaaauuu! Ce bombă! Informaţia a fost lansată de Sebastian Lăzăroiu, fostul director CURS, în prezent consilier prezidenţial.

Ştirea e un mare fâs! Din mai multe motive. În primul rând, Lăzăroiu nu ne spune cine a realizat sondajul.

În al doilea rând, concurenţii politici sunt personaje din poveşti (Scufiţa roşie, Fetiţa cu chibriturile sau Albă ca Zăpada).

În al treilea rând, sondajul e livrat exact în debutul noului sezon politic, care se anunţă extrem de tensionat.

Ne place sau nu, PSD e pe primul loc, liberalii sperând ca erodarea PDL să le mai aducă nişte puncte în desagă pentru a se apropia de partidul lui Ponta.

20 la sută pentru Partidul Poporului e imens. Ar însemna ca un român din cinci să ştampileze partidul lui Dan Diaconescu. Un partid fără structuri, fără sedii şi fără bani e mort în ziua de azi. Nu scoate nici 5 la sută, cu tot suportul mediatic de care se bucură. S-a vazut impactul Antenelor asupra partidului lui Dan Voiculescu!

Mai e ceva în sondajul lui Lăzăroiu, trecut usor cu vederea. E vorba de scenariul cu apariţia unui nou partid (Albă ca Zăpada), care în 2012 ar putea câştiga detaşat alegerile.

Albă ca Zăpada 35%

Scufiţa Roşie 26% (PSD)

Fetiţa cu chibrituri 12% (PNL)

Moş Crăciun 12% (PP)

Capra cu trei iezi 8% (PDL)

Mai degrabă ăsta e semnalul pe care îl dă consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu. O nouă formaţiune răsărită peste noapte, care sa dea peste cap toate calculele făcute astăzi. Partidul ar urma încet-încet să ia locul PDL-ului, care după cum se mişcă în ultimele săptămâni, are puţine şanse să mai reprezinte mare lucru la viitoarele alegeri. Cat ar mai inghiti electoratul o astfel de formula politica? In ciuda pronosticului, probabil ca nici Lazaroiu nu poate raspunde cu exactitate!

Politica

Comentarii

11 comentarii to “Sondaj: Partidul Poporului la 20 la sută? Un mare fâs! Altul e mesajul lui Lăzăroiu!”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)