Ciuhodaru pentru EVZ: Ieşenii s-au săturat de baroniada «fenechita». Sunt surprins de afirmaţiile liderului PC

evz.ro scrie că trecerea lui Tudor Ciuhodaru de la PC la UNPR ar fi o chestiune de ore. Asta după ce azi, şeful PC Daniel Constantin a spus că Tudor Ciuhodaru s-a autoexclus din PC şi din USL. Iată reacţia deputatului conservator Ciuhodaru, după şedinţa PC, la care însă nu a participat:

Am aflat cu surprindere de ultimele declaraţii ale preşedintelui PC, Daniel Constantin. Vreau să-i transmit un singur lucru: întotdeauna am votat în conformitate cu interesele alegătorilor mei. Sunt convins că, de fapt, liderii USL sunt deranjaţi de intenţia mea fermă de a candida la Primăria Iaşi. O voi face şi voi câştiga pentru că ieşenii s-au săturat de baroniada «fenechita» (n.r. – joc de cuvinte între numele Fenechiu – liderul PNL Iaşi şi Nechita – primarul USL al Iaşiului), iar eu voi acţiona în conformitate cu dorinţele lor. Se pare că liderii USL fac politică întocmai ca în Caragiale, ajungând la vorba lui Farfuridi:«Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale». Domnului Daniel Constantin îi urez numai bine şi un viitor luminos. Sper să nu fie sufocat total de interesele baronilor din USL”.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Ciuhodaru pentru EVZ: Ieşenii s-au săturat de baroniada «fenechita». Sunt surprins de afirmaţiile liderului PC”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)