Mihaela Popa: Adomniţei încearcă cu disperare să demonstreze că USL nu înseamnă „Unde Sunt Liberalii?”

Senatorul PDL Mihaela Popa susţine pe blogul său că parlamentarii ieşeni democrat-liberali au fost prezenţi în sală în momentul în care s-au discutat amendamentele Iaşului. Precizarea vine ca replică la afirmaţiile făcute ieri de liberalul Cristian Adomniţei. Iată răspunsul Mihaelei Popa la acuzaţiile liberalului ieşean:

«Pentru ca mi-ati folosit numele pe blogul personal, domnule Adomnitei, va raspund: Probabil pentru ca USL sa nu mai insemne “Unde Sunt Liberalii?”, incercati sa va afirmati, din pacate intr-un mod dezinformat si lipsit de sens.

•Lasand la o parte faptul ca in fiecare an ati repetat aceeasi placa mincinoasa: `Parlamentarii PDL de Iasi nu erau in sala`, discursul dumneavoastra a fost mai degraba penibil.
Eram in sala de plen, chiar daca inteleg ca nu v-ati fi dorit acest lucru. Eram in sala si nu am putut sa nu observ cum ati vorbit despre Filarmonica cu o oarecare stanjeneala in glas. Sa fie oare pentru ca a fost finalizata deja Casa Bals a Filarmonicii in timp ce dumneavoastra sustineati pe toate ecranele ca nu va fi finalizata? Si daca tot suntem la acest subiect, stiati ca in primavara anului viitor se va mai finaliza inca un corp al Filarmonicii ? Poate ar fi cazul sa va mai informati cu privire la proiectele importante ale Iasului.

• Autostrada Tg. Mures – Iasi – Ungheni se afla la faza de studiu de fezabilitate, pentru care au fost alocati de la bugetul de stat aprox. 2,5 milioane de euro, decontat conform contractului 60%, iar termenul de finalizare este vara anului viitor. Ca inginer constructor ar trebui sa cunoasteti etapele implementarii unui proiect de investitii.

• Aeroportul International Iasi are toata sustinerea Guvernului, iar cei care au blocat acest proiect au fost cei de la USL. Altfel cum va puteti explica de ce timp de 20 de ani nu ati fost in stare sa schimbati legislatia privind exproprierile si sa acordati terenul necesar Aeroportului? Va spun eu de ce : pentru ca aceste legi au eliminat coruptia imobiliara din jurul proiectului de dezvoltare si modernizare a Aeroportului International Iasi.

• Referitor la proiectele din zona sanatatii, ati fost la fel de stanjenit pentru ca nu pot sa cred ca nu stiati ca s-au dat 45 milioane euro pentru Spitalul de Oncologie si inca 27 milioane euro sunt cuprinsi in bugetul pe 2012 pentru cel mai modern Spital de Oncologie din Europa.

• Am fost prezenta in sala, domnule Adomnitei, si am vazut discursul unui parlamentar liberal dezinformat, care incerca cu disperare sa demonstreze ca USL nu inseamna „Unde Sunt Liberalii ?”».

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Mihaela Popa: Adomniţei încearcă cu disperare să demonstreze că USL nu înseamnă „Unde Sunt Liberalii?””

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)