Păduraru despre Adomniţei: «Bate câmpii». Liberalul îi răspunde Mihaelei Popa. UPDATE: Vezi ce spune Marius Spinu

Deputatul PDL Nicuşor Păduraru susţine că liberalul Cristian Adomniţei a bătut câmpii fără graţie pe marginea celor patru obiective ale Iaşului (aeroport, autostrada, filarmonică şi spitalul de urgenţe), „deformând adevăruri pe care şi el le ştie foarte bine”.

«Îl informez pe domnul deputat nu numai că am fost tot timpul în sala de plen, mai mult, am avut neplăcerea să-i ascult exact discursurile jenante la care face referiri, dealtfel am şi acuzat comportamentul şi limbajul degradant generat şi de el şi de deputatul Relu Fenechiu. Nu am crezut însă că “povestea calului” lansată de Fenechiu de la prima tribună a ţării e atât de contagioasă şi nici nu înţeleg de ce se preferă aruncarea celor patru obiective într-o ceaţă mediatică atât de insistentă. Adevărul pe marginea celor patru obiective a fost explicat pe larg de majoritatea parlamentarilor ieşeni, menţionez în ordine cronologică pe deputatul Petru Movilă, subsemnatul , senatorul Dumitru Oprea sau senatorul Mihaela Popa.

• Domnule deputat, calitatea de fost ministru al educaţiei ar trebui să vă genereze măcar din respect un comportament şi o ţinută pe măsura acelei demnităţi. Nu mă aştept la retractarea unor delaţiuni care vă caracterizează se pare de mai mulţi ani. Voi constata probabil, cu regret, că onoarea nu e una din calităţile politice utile în politică pe care să o oferiţi Iaşiului cu deferenţa cuvenită», scrie Nicusor Păduraru pe blogul său.

Pe de altă parte, liberalul Cristian Adomniţei i-a răspuns azi pe blog Mihaelei Popa. Citiţi aici.

UPDATE: Deputatul PDL Marius Spînu scrie şi el pe blog pe acest subiect. «Domnul Adomniţei ne-a dovedit că este un personaj anecdoctic, cu un “farmec” aparte, demn de schiţele lui Caragiale», afirmă deputatul democrat-liberal.

Vezi aici argumentele lui Marius Spînu.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “Păduraru despre Adomniţei: «Bate câmpii». Liberalul îi răspunde Mihaelei Popa. UPDATE: Vezi ce spune Marius Spinu”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)