Gabriel Grigore: Exact ca şi în 2008, PNL a revenit la condiţia de «trompetă» a PSD

Fostul viceprimar PDL, Gabriel Grigore scrie pe blogul său că e bine că PDL a reacţionat, prin parlamentarii săi, la adresa criticilor aduse de liberalul Adomniţei, însă mai indicat ar fi fost să fi existat o singură reacţie, din partea cuiva din zona Podu Iloaiei, unde Cristian Adomniţei e deputat.

«Cel mai bine era să-i răspundă cineva din zona Podu Iloaiei. Care eventual să-l întrebe pe dl. deputat PNL de acolo (la dl. Adomniţei mă refer) ce amendamente a depus pentru cetăţenii care l-au ales şi cum le-a susţinut în Parlament.

• Altfel, constat că exact ca şi în 2008, PNL-ul a revenit la condiţia de “trompetă” a PSD (în toate sensurile acestui cuvânt). Adică tot noroiul (sau altă materie de aceeaşi culoare) cu care dl. Nichita nu vrea să-şi murdărească manşetele albe ale cămăşilor sale scumpe de bugetar e cărat şi aruncat cu sârg şi entuziasm în diferite direcţii de bravii reprezentanţi PNL.

• PSD-ul a încercat la un moment dat să folosească pe post de vidanjă politică nişte pechinezi de la TSD, dar văzând probabil că nu-i ia nimeni în seamă, i-a pus la treabă pe subordonaţii din PNL. De ce spun subordonaţii? Păi luaţi-i la rând pe “urmaşii lui Bratianu” de la Iaşi, atăţia câţi îi ştiţi (că nu-s mulţi) şi veţi vedea că de “liberali” ce sunt, mai toţi sunt ori bugetari, ori angajaţi ai lui Nichita.

• Aşa că data viitoare când mai cuvântă d-nii de la PNL, le recomand colegilor mei să lase răspunsurile pe seama unora de nivelul celor din PNL. Pentru dl. Fenechiu de exemplu, care a mai emis şi el nişte “panseuri” la adresa PDL, am să vorbesc eu cu nea Vasile de la Grajduri să-i răspundă, că e din colegiul lui. Numai că lui nea Vasile, nefiind foarte familiarizat cu presa, s-ar putea să nu i se poată reproduce tot “comunicatul” la adresa PNL/PSD, mai ales acum în perioada Postului… ».

Politica

Comentarii

7 comentarii to “Gabriel Grigore: Exact ca şi în 2008, PNL a revenit la condiţia de «trompetă» a PSD”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)