Adomniţei: «Nu îndemn la revoluţii, viaţa nu se termină după votul la buget». 11 aleşi USL au lipsit de la întâlnirea cu şeful CJ

Doar 6 dintre senatorii şi deputaţii USL au fost prezenţi azi la întâlnirea cu şeful CJ Cristian Adomniţei, convocată pe tema bugetului care intră săptămâna viitoare în dezbaterea Parlamentului.

Şeful CJ Cristian Adomniţei a explicat că i s-a părut nepotrivit să invite doar USL la discuţii, precizând că nu a făcut niciodată diferenţă între USL şi PDL sau PPDD.

Fără să comenteze prea mult anunţul brutal al premierului Ponta că în buget nu există un leu pentru aeroportul, Adomniţei a arătat că n-a trecut peste supărarea pricinuită de vorbele primului ministru.

„Eu nu îndemn la revoluţii. Mizez pe înţelepciune şi experienţa dvs. politică. Viaţa nu se termină după ce se adoptă bugetul, însă precizeze că aeroportul se va face. În februarie desemnăm câştigătorul licitaţiei. Orice shimbare de proprietate poate afecta proiectul”, a spus Adomniţei, aluzie la propunerea recentă a pesedistului Anghel Stanciu ca aeroportul să treacă în subordinea Ministerului Transporturilor.

Vezi pe oradeiasi.ro cine a fost si cine a lipsit de la intalnire.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)