5 ani de închisoare pentru Dan Voiculescu. «Orice s-ar întâmpla, revin”, scrie el pe blog

Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani, în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), decizia Tribunalului Bucureşti nefiind definitivă.

Tribunalul Bucureşti a dispus condamnarea lui Dan Voiculescu la cinci ani de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi civile.

Gheorghe Mencinicopschi a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare cu executare.

Tot la şase ani de închisoare cu executare au fost condamnaţi şi fostul ministru Sorin Pantiş, Corneliu Popa şi Cătălin Sandu Jean.

Instanţa a mai dispus condamnarea la câte cinci ani de închisoare cu executare a lui Gheorghe Sin, Constantin Baciu, Alexandru Petre, Grigore Marinescu şi Vica Ene.

Totodată, judecătorul le-a interzis tuturor inculpaţilor exercitarea mai multor drepturi civile, între care şi interdicţia de a deţine funcţia avută la momentul comiterii faptelor.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Voiculescu: Orice s-ar intampla, revin

Dan Voiculescu a postat un scurt mesaj, pe blogul lui, in care afirma ca decizia “din dosarul Telepatia” in care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare este o “nedreptate”.

“Decizia de azi in dosarul Telepatia reprezinta o nedreptate”, precizeaza Voiculescu, adaugand ca va ataca sentinta.

“Am un scurt mesaj pentru cei care ma cunosc – si stiu cat de mult imi place lupta: sa nu-si faca griji!
Iar cei care nu ma plac sau nu ma cunosc sa nu se bucure prematur: orice s-ar intampla, REVIN :) “, adauga Dan Voiculescu.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)