Marian Berdan: «Cu ce se laudă primăria, cu accidente? Sau cu un pasaj subteran unde aud că nu încap două autobuze unul lângă altul?»

Critici dinspre PMP la adresa primarului Iaşului Gheorghe Nichita. Liderul filialei municipale a Partidului Mişcarea Populară, Marian Berdan susţine că nu ştie ca în Europa, accidentele de tramvai să se ţină lanţ, precum la Iaşi.

Totodată, el s-a întrebat cum sunt conduse aceste regii aflate în subordinea primăriei.

“Haideţi să vedem ce s-a întâmplat acum câteva zile când din nou vestitul RATP a mai avut un accident groaznic. Eu nu ştiu să existe într-un colţ al Europei mai dezvoltat sau mai puţin dezvoltat unde se întâmplă astfel de lucruri. N-au trecut decât doi ani de când a fost o altă tragedie. Cum sunt conduse aceste regii autonome care ţin de Primărie?”, a întrebat Marian Berdan, care este totodată şi om de afaceri.

El a mai spus că n-ar trebui să mire pe nimeni dacă astfel incidente vor mai apărea în viitor.

„Orice administrator serios de firmă, oricât de mică ar fi, ar putea administra mai bine o primărie. Până la urmă cu ce se laudă autorităţile locale? Cu accidente? Sau cu un pasaj subteran unde aud că nu încap două autobuze unul lângă altul?”, a mai spus Marian Berdan.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)