Zâzanie în PSD Iaşi după trăsnaia cu schimbarea numelui aeroportului: „Stanciu ar trebui să ne spună a cui a fost ideea”

Nimeni din PSD Iaşi nu ştie cine din partid a fost cu ideea schimbării numelui aeroportului. Cei mai mulţi consideră că proiectul adus pe masa CJ ar fi fost introdus la cererea expresă a lui Gheorghe Nichita, alţii afirmă că a fost un exces de zel a lui Cristian Stanciu, liderul consilierilor judeţeni social-democraţi.

Cert este că tăvălugul iscat în oraş în urma propunerii neinspirate a PSD a nemulţumit o bună parte din activiştii de frunte ai partidului.

„Mă întâlnesc cu oamenii din cartier şi toţi mă întreabă de ce vrem să blocăm aeroportul. Asta cred oamenii. Părerea mea că am greşit, e o temă sensibilă. Nu ştiu a cui a fost ideea, dar este tare proastă”, a spus şeful unei organizaţii din Tătăraşi a PSD.

Întrebat cât de mult va afecta electoral PSD în municipiu, el consideră că posibil să existe evaluări la partid, dar că el culege părerile oamenilor din zona sa, iar lucrurile nu stau deloc bine.

Surse din PSD Iaşi spun că ideea schimbării numelui de la aeroport ar fi venit mai degrabă de la Nichita, iar Cristian Stanciu n-a fost decât un simplu executant al deciziei.

Administratie, Politica

Comentarii

6 comentarii to “Zâzanie în PSD Iaşi după trăsnaia cu schimbarea numelui aeroportului: „Stanciu ar trebui să ne spună a cui a fost ideea””

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)