Replica lui Dangă la acuzaţiile PSD Iaşi: «Susţinem proiectele Iaşului. Cei de la PSD văd trădare din orice, chiar şi când nu e cazul»

„Am observat cu suprindere panica semănată în rândurile colegilor noştri social-democraţi de lipsa noastră de la şedinţele de comisii, din cadrul Consiliului Local, de astăzi. Obişnuiţi probabil cu astfel de tactici, aceştia văd trădare în orice, chiar şi când nu este cazul.
Vreau să îi asigur, în numele colegilor mei liberali, pe domnul Chirica şi ai lui că am susţinut, susţinem şi vom susţine şi în continuare proiectele importante pentru Iaşi!

Faptul că nu ne-am prezentat astăzi putea fi speculat de noua coaliţie de guvernare la nivel local, compusă din PSD, PDL şi PPDD, pentru a reaşeza conducerile comisiilor de specialitate. Înţeleg că nu au făcut-o. Pierd timp preţios, aşa cum s-au obişnuit să o facă de 11 ani încoace.

Liberalii vor continua să fie avocaţii cei mai înverşunaţi ai proiectelor care asigură dezvoltarea durabilă a Iaşului şi a fiecărui cetăţean al său în parte.

Credem într-un judeţ care să crească prin propriile forţe şi vom lupta în continuare pentru ca ieşenii să se poată elibera din dependenţa faţă de stat promovată de social-democraţi.”

SURSA: Declaraţie Marius Dangă (PNL), ca reacţie la acuzaţia PSD că reprezentanţii liberali din CL n-au participat azi la şedinţele comisiilor de specialitate.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)