Tudor Ciuhodaru: «Ponta a preferat să căpuşeze succesul Simonei Halep pentru un beneficiu electoral. Lasă tovarăşe sportul în pace. Mai fă o tură în direct cu «Fă, Doina» cu barca pe uliţă»

«Domnul Ponta crede ca valoarea se ia ca gripa. Votati-ma, ne spune el pe facebook, pentru ca a castigat Simona! Te pui langa cineva valoros si iei si tu valoare. Prin vara pupa arena de la Roland Garros sau comenta meciurile echipei nationale.

Fara Ponta, Simona Halep a stralucit. Victoria este a ei si numai a ei. Este o sportivă profesionistă care nu a primit mai nimic de la statul roman, cel mult un pasaport si ala contra cost.

Insa Tovarasu` nu se dezminte. Putea sa o felicite printr-un mesaj privat, nu sponsorizat, in vazul lumii si in plina campanie electorala. Putea sa o felicite pe pagina ei de facebook. Putea dar… a preferat sa capuseze succesul acesteia pentru un beneficiu electoral.

Lasa tovarase in pace si sportul si pe Simona Halep. Ramai acolo unde iti este locul de copilot si plagiator de succes(e). Si, daca tot nu te ocupi de tara, mai fa o tura in direct cu ,,fa` Doina” cu barca pe ulita…

Ramane insa o intrebare cheie: ce ai facut pentru ca romanii sa se mandreasca si cu tine? Raspunsul este clar: nimic! Te poti ,,mandri” doar cu creatiile din propria curte ce fac rand pe rand coada in fata DNA.

Nu-i asa ca meriti sa te voteze toti iubitorii tenisului presedinte?! »

SURSA: Comunicat Tudor Ciuhodaru, deputat

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)