Liberalii îi cer primarului să renunţe la deschiderea cu fast a pasajului din Fundaţie: «Nu este o victorie, ci un eşec. Proiectul e dovada incompetenţei administraţiei pe care o conduceţi»

«Mâine, 15 decembrie, dl. Nichita ne invită la „inaugurarea unei construcţii de anvergură în peisajul urban ieşean”, pasajul subteran Mihai Eminescu, care va duce „infrastructura Iaşului la noi dimensiuni ale modernităţii”.

Domnule Nichita, orice veţi inaugura mâine nu este nici pe departe o victorie, ci un eşec răsunător, iar un eşec nu se sărbătoreşte decât în lumea narcisistă în care dumneavoastră trăiţi!

Acest proiect reprezintă o dovadă dureroasă a incompetenţei administraţiei pe care o conduceţi. Iar o manifestare fastuoasă, precum este cea pe care o plănuiţi mâine, nu va face decât să atragă şi mai tare atenţia asupra acestui lucru.

Această gândire nerealistă a dus la pierderea încrederii ieşenilor în dumneavoastră şi în iniţiativele dumneavoastră. Felul în care aţi gestionat situaţiile create în jurul tuturor proiectelor pe care aţi eşuat să le duceţi la bun sfârşit, aroganţa de care aţi dat dovadă la fiecare pas sunt doar două dintre motivele pentru care reprezentanţii societăţii civile nu mai doresc să vă încredinţeze un demers atât de major precum parcul de la Teatrul Naţional.

În concluzie, în mod normal, darea în uz a pasajului Mihai Eminescu nu ar trebui să fie marcată de fast, ci de discreţie. Prin urmare, fac apel la logica pe care pare că o pierdeţi zilnic şi vă solicit să renunţaţi la ideea festivităţilor de mâine şi vă rezumaţi doar la deschiderea traficului».

SURSA: Comunicat Marius Dangă, co-preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Iaşi

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Liberalii îi cer primarului să renunţe la deschiderea cu fast a pasajului din Fundaţie: «Nu este o victorie, ci un eşec. Proiectul e dovada incompetenţei administraţiei pe care o conduceţi»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)