Un ieşean către Ponta: «Uita-te la mine, să-ţi fac o poză. Eşti mai frumos ca Mickey Mouse»

Premierul Victor Ponta a fost întrebat la prânz cum comentează faptul că a fost huiduit la începutul discursului pe care l-a rostit în Piaţa Unirii din Iaşi.

Ponta a spus că PSD s-a ţinut de cuvânt şi nu a politizat manifestările oficiale organizate la Iaşi de Ziua Unirii, precizând că nu are rost să transformăm sărbătorile în bătălii politice.

Cu o zi în urmă premierul spunea tot la Iaşi că a avut o discuţie cu liderul local PNL Cristian Adomniţei şi că a primit asigurări că „va fi linişte la Iaşi”.

„Noi ne-am ţinut de cuvânt, noi ne ţinem întotdeauna de cuvânt şi o să vedeţi că întotdeauna noi cei de la PSD suntem de părere că sărbătorile sunt sărbători. Nu are rost să le transformăm în bătălii politice. Restul, păcatul lor să fie”, a declarat Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost huiduit la începutul discursului său rostit în Piaţa Unirii din Iaşi cu prilejul aniversării Unirii Principatelor Române.

Totodată, el a fost apostrofat de mai mulţi ieşeni, dar şi aplaudat, pe traseul dintre Piaţa Unirii şi biserica Trei Ierarhi. La ieşirea din biserica Trei Ierarhi, premierul Ponta a fost aşteptat de câteva zeci de ieşeni, iar unul dintre cei prezenţi la poarta lăcaşului de cult l-a rugat să se oprească pentru a-i face o fotografie. Premierul s-a întors către persoana respectivă, iar după ce l-a fotografiat, ieşeanul i-a spus lui Ponta: „Eşti mai frumos ca Mickey Mouse”, moment în care personalităţile aflate lângă premier au izbucnit în râs.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)