Tiberiu Brăilean despre ultima apariţie TV a lui Nichita: «Observ un om foarte nervos, pare să ascundă o anumită vinovăţie. O fi văzut toate manifestările DNA din ultima vreme şi îl bântuie frica»

Profesorul Tiberiu Brăilean a analizat aseară în emisiunea «Iaşul în direct» la TeleM prestaţia lui Gheorghe Nichita la PrimaTV unde a apărut în această săptămână.

«Observ că avem de-a face cu un om foarte nervos. Psihologic, pare să ascundă o anume vinovăţie pe care o poartă ca o desagă după el. Atunci când te simţi vinovat transpare prin acţiunile, cuvintele tale, prin comportamentul tău general. Ori el are în ultima vreme un comportament psihanalizabil. Cred că a văzut tot ce se petrece cu toate manifestările DNA-ului în ultima vreme şi îl bântuie o anumită frică. Altfel, nu s-ar putea explica nici declaraţia sa de la finalul şedinţei de Consiliu Local cu bugetul, unde dintr-o dată, hodoronc-tronc s-a apucat să vorbească despre camioanele cu documente pe care primăria le trimite la DNA. Un psiholog ar putea decela acolo numele unei frici provenite poate dintr-o aşa-zisă vinovăţie. Ar trebui să se relaxeze mai mult, să ia o pauză să se odihnească, să-şi facă o casă în Italia, că are posibilităţi”, a spus Tiberiu Brăilean la TeleM.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)