Marian Berdan (Electra): «Mă bucur că au venit americanii şi au militari la noi. Peste tot unde au venit s-a dezvoltat industria»

Omul de afaceri Marian Berdan susţine că stabilitatea regională va atrage investiţii străine, el precizând că prezenţa militarilor americani în România va dezvolta industria. Totodată, patronul grupului Electra susţine că autostrada Iaşi-Târgu Mureş s-ar putea face în patru ani, dacă există voinţa necesară.

„Pentru mine, ca exportator, ar fi indispensabilă construcţia unei autostrăzi. Dacă se vrea, se poate face autostrada în patru ani. Eu mă bucur foarte mult că au venit americanii, că au militari la noi. S-a dovedit deja în ultimii zeci de ani că acolo unde au fost americanii s-a dezvoltat industria. Asta pentru că are cine să o păzească. Nu mi-s foarte dragi multinaţionalele, dar Iaşul are nevoie de industrie”, a spus Marian Berdan, joi seară în emisiunea «Iaşul în direct» la TeleM.

Omul de afaceri ieşean consideră că 2016 e un an important pentru ceea ce se va întâmpla la Iaşi în următorii zece ani.

„Avem alegeri şi în universităţi, dar şi alegeri pentru primar şi Consiliul Judeţean. În toamnă vom avea alegeri parlamentare. Este foarte important să fie aleşi oameni competenţi, care tin la acest oras. E în joc viitorul Iaşului, vorbim aici de următorii 10 ani”, a afirmat Marian Berdan.

Omul de afaceri ieşean este curtat de unele partide pentru a intra în competiţia pentru Primăria Iaşi, el refuzând până acum ofertele primite.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)