Nichita, la revenirea în vila cu gratii: „Nu discut azi despre viaţa politică. Va fi momentul în care voi vorbi”

Primarul suspendat Gheorghe Nichita, eliberat din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu, a declarat joi seară când a ajuns la vila sa din Copou că nu doreşte nimănui clipele prin care a trecut el, adăugând că deoamdată nu îl preocupă revenirea în viaţa politică.

Gheorghe Nichita a părăsit arestul Poliţiei Capitalei joi după-amiază, iar în jurul orei 22.30 a ajuns la vila sa din Copou. Nichita a spus că nu doreşte nimănui să treacă prin clipele prin care a trecut el, adăugând că „nu s-a sfârşit coşmarul”.

„Le mulţumesc celor care m-au susţinut în această perioadă, în timp ce alţii mi-au întors spatele. În asemenea momente vezi cum se separă grâul de neghină. Nu port pică nimănui. Nu vreau să dau acum declaraţii vizavi de problemele mele juridice. O voi face în faţa instanţei”, a spus Nichita.

El a precizat că nu este preocupat în aceste momente să revină în viaţa politică, ci să-şi pregătească „în tihnă” apărarea la acuzaţiile aduse de către procurorii DNA.

„Nu discut azi despre viaţa politică. Va fi momentul în care voi vorbi şi atunci probabil veţi avea mai multe ştiri”, le-a spus Nichita jurnaliştilor care-l aşteptau în faţa locuinţei sale.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)