Reacţie halucinantă a lui Chirica pe tema autobuzului care a luat foc: «Sunt semne de întrebare că în 2 săptămâni au fost 2 incidente asemănătoare. Nu cred în conspiraţii»

«Primarul interimar Mihai Chirica a dispus demararea unei anchete urgente în cadrul RATP, pentru a elucida cauzele acestui incident. În paralel, au fost dispuse verificări la toate mijloacele de transport în comun.

Tot în această seară, primarul interimar Mihai Chirica a sesizat Parchetul și alte instituții abilitate pentru a investiga toate cauzele posibile ale producerii acestui incident.

„Tratăm cu maximă responsabilitate situația și am cerut ajutorul instituțiilor statului pentru a descoperi cât mai repede care sunt adevăratele cauze ale producerii acesteia. Există semne de întrebare în legătură cu câteva coincidențe: faptul că în două săptămâni, într-o perioadă tensionată, au fost două incidente asemănătoare, în aceeași zonă. Nu cred în conspirații, tot ceea ce ne dorim este ca adevărul să iasă la iveală cât mai repede și mai ales ca astfel de incidente să nu se mai întâmple. Rezultatul anchetei va fi făcut public imediat după aflarea primelor concluzii”, a declarat primarul interimar Mihai Chirica».

SURSA: Comunicat de presă primăria Iaşi

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)