Pentru Iaşi intră în hora parlamentarelor, alături de USR. Oameni de la Pentru Iaşi vor candida pe listele partidului lui Nicuşor Dan

Reprezentanţi de la Pentru Iaşi vor figura pe listele USR la parlamentare, a declarat liderul formaţiunii, Andrei Postolache.

El a spus că între Pentru Iaşi şi USR se va realiza o alianţă, dar nu una înregistrată la Biroul Electoral, ci doar o alianţă „informală”, pentru a nu creşte pragul electoral care trebuie îndeplinit pentru accederea în Parlament.

„Vom rămâne o forţă locală, dar nu trăim cu capul în nisip, ne vom implica şi în alegerile parlamentare. Vom lucra împreună cu cei de la USR, iar oamenii noştri vor fi pe listele acestei formaţiuni. Cei care vor candida îşi vor da demisia din Pentru Iaşi, pentru a putea intra pe listele USR”, a declarat liderul Pentru Iaşi, Andrei Postolache, în conferinţa de presă la care a fost prezentă şi Clotilde Armand.

Postolache a mai precizat că pe liste nu vor figura oameni care au făcut sau fac parte din structurile de conducere ale actualelor partide parlamentare.

„Ne caută diverse persoane, vor să candideze pentru Parlament. Nu admitem oameni cu funcţii din actualele partide. Vrem să oferim ceva nou, astfel ca lumea să iasă la vot”, a afirmat Andrei Postolache.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)