Mihail Bîrsan (MB Event) despre dezvoltarea accelerată a aeroportului: «Dacă ai treabă la Cluj, Timişoara sau Oradea poţi ajunge în cel mult 2 ore. În business lucrurile se mişcă rapid, plus că nici concurenţa nu aşteaptă»

Preşedintele consiliului de administraţie al Aeroportului Iaşi Marius Bodea va fi prezent marţi 25 octombrie la Conferinţa Iaşi Antreprenor, programată la Camera de Comerţ, începând cu ora 9.00.

Organizatorul acţiunii Mihai Bîrsan (MB Event) spune că aeroportul din Iaşi reprezintă unul dintre puţinele lucruri bune care s-au întâmplat în oraş in ultima vreme.

„Marius Bodea va vorbi participanţilor despre impactul aeroportului asupra mediului de afaceri. Sunt rezultate notabile care s-au întâmplat în ultimii ani la aeroport. Mă refer şi la cursele externe, dar şi la cele interne. E adevărat că aeroportul nu asigură o circulaţie rapidă a mărfii, ci o rapiditate a mişcării oamenilor de afaceri. Ca antreprenor, dacă ai treabă în Cluj sau Timişoara, iar din decembrie şi la Oradea, poţi ajunge în două ore. Nu pierzi o zi întreagă cu maşina. Iar in business lucrurile se întâmplă rapid, plus că nici concurenţa nu aşteaptă”, a spus Mihail Bîrsan.

El adaugă că şi pe extern poţi ajunge rapid din Iasi la un târg internaţional sau la o conferinţă.

Mihail Bîrsan se aşteaptă ca Bodea să vorbească în cadrul evenimentului şi despre necesitatea construirii autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş.

„Aeroportul s-a dezvoltat, dar există un minus care ne ţine în loc şi anume lipsa autostrăzii. Iaşul nu se poate dezvolta puternic fără ca marfa să poată circula rapid. Autostrada ar reduce şomajul la minim”, consideră Bîrsan.

Lista speakerilor la Conferinţa Iaşi Antreprenor 2016 din 25 octombrie

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)