PNL Iași: Pe 11 decembrie, ieșenii au de ales între PNL, Cioloș, Bodea și PSD, Dragnea, Bănicioiu

«Este cât se poate de evident că la alegerile din 11 decembrie avem de ales între două forțe, între PNL, un partid reformat, cu oameni noi, profesioniști și un partid al trecutului, PSD, cu numeroși candidați penali, corupți care doresc ca România să se întoarcă înapoi. Se pare că adevărul doare, doar astfel putem explica reacția furibundă a filialei PSD din Iași la un material electoral distribuit de către filiala PNL Iași.

În materialul electoral invocat se prezintă opțiunile pe care le au ieșenii pentru votul din 11 decembrie, o comparație între ceea ce propune PNL și ceea ce propune PSD. Tot ceea ce este prezentat sunt doar fapte publice incontestabile:

Noi, PNL, dorim să informăm alegătorii despre opțiunile pe care le au la aceste alegeri,  alegătorii prin votul lor sunt cei care vor decide în cele din urmă dacă vor ține cont de faptele prezentate. Ca ieșeni, considerăm că această candidatură a domnului Bănicioiu este o insultă la adresa Iașului, pentru că nu dorim ca iașul să fie arătat cu degetul pentru trimiterea în Parlamentul României a unuia dintre cei mai contestați politicieni din țară».

•Comandat de Filiala PNL Iași. Cod mandatar financiar 111600004

Politica, Publicitate

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)