Chirica despre epistola celor 56 de primari PSD din județ: Sunt și semnături false acolo. Pe unii din colegii mei i-a învins Codrin Ștefănescu

Liderul PSD Iași Mihai Chirica susține că pe lista celor 56 de primari PSD Iași care cer conducerii partidului schimbarea sa de la conducerea filialei județene, există și semnături false, adăugând că primarii PSD au fost influențați de către Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD.

„Sunt și semnături false acolo, și nume care s-au strecurat. Până la urmă, un lucru este cert, nu trebuie să condamn pe nimeni, pentru că eu am fost cel care am deschis acest val al democrației în exprimare în PSD, nu-mi este de fiecare dată favorabil dar sunt consecvent și voi continua să promovez valorile social-democrației europene. Prin urmare, nu cred că am greșit și voi continua să fiu cât se poate de atașat de această ideologie”, a declarat presei liderul PSD Iași, Mihai Chirica.

El mai spune că „atunci când ești la guvernare nu vinzi chiar orice și nu faci chiar totul pentru bani”.

„Nu am avut niciun fel de atitudine împotriva partidului, îi înțeleg și pe colegii care se simt oarecum marginalizați în Parlament pentru că la Iași a ieșit un lider care a spus că lucrurile nu merg bine. Mă surprinde foarte mult este că pe unii colegi de-ai mei, la care țin foarte mult, i-a învins Codrin Ștefănescu. E un act de recul, un masiv act de recul în ceea ce privește imaginea PSD și probabil va trebui să reparăm și acest lucru în timp”, a mai declarat Mihai Chirica.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)