Ludovic Orban vine sâmbătă la Iași, pentru a aduna noi adepți în bătălia de la congres. Cine se va ocupa de organizarea alegerilor din PNL Iași

Ludovic Orban vine sâmbătă la Iași pentru a se întâlni cu cei din conducerea organizației. Asta după ce recent, aceeași mutare a fost făcută și de Raluca Turcan (liderul PNL) și Cristian Bușoi (noul secretar general).

Orban vine la Iași pentru a lua pulsul organizației ieșene, dar și pentru a-și face campanie în partid având în vedere că în iunie este congresul PNL. Ludovic Orban va participa la reuniunea Biroului Politic Județean, după care va ține probabil o conferință de presă.

Cei mai mulți dintre liberalii ieșeni spun că Orban ar fi cea mai bună soluție pentru a prelua șefia partidului. Până în prezent, Ludovic Orban și Cătălin Predoiu au anunțat că vor candida, în timp ce Cristian Bușoi nu exclude nici el să intre în cursă.

Pe de altă parte, alegerile pentru șefia filialei Iași vor avea loc la sfârșitul lunii aprilie. A fost format comitetul pentru organizarea acestor alegeri, în funcția de președinte fiind desemnat Dan Niță, primarul localități Miroslava. Niță nu va candida la funcția de președinte, el urmând doar să asigure corectitudina scrutinului din PNL Iași.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)