Ludovic Orban la Iași: «Dacă ajung președinte PNL voi schimba comunicatorii partidului. Va fi altceva, un partid cu inițiativă, care să facă teme»

Liberalul Ludovic Orban, candidat la șefia PNL, spune că dacă va fi ales în fruntea formațiunii va transforma PNL într-un partid cu inițiativă, care să nu mai aștepte ca alți competitori politici să impună teme de dezbatere.

Ludovic Orban a declarat sâmbătă la Iași, într-o conferință de presă, că dacă va fi ales președinte PNL la congresul din 17 iunie va schimba stilul de conducere și va face un partid prezent, cu decizii luate democratic.

„Voi schimba stilul de conducere și voi crește ritmul de activitate. Va fi foarte diferit față de ce a fost până acum. Voi schimba comunicatorii și vor fi poziționări clare pe tot ce înseamnă subiecte la ordinea zilei. Vreau să creez un partid cu inițiativă, care să facă teme, nu să fie reactiv. PNL nu trebuie să aștepte ca alți competitori să aibă inițiativa. PNL va avea ce are nevoie după congres”, a afirmat Ludovic Orban.

Liberalul Ludovic Orban a participat sâmbătă dimineață la o întâlnire cu membrii din conducerea PNL Iași, la care au participat câteva zeci de persoane.

Deputatul PNL Marius Bodea, prezent la aceeași conferință de presă, a recunoscut că discuțiile au fost animate și că în cadrul întâlnirii „s-au spus și of-urile din interiorul filialei”.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)