Deputatul PSD Silviu Macovei îi cere explicații lui Grindeanu pe subiectul ședinței comune de guvern de la Piatra Neamț. Asta după ce liderul PSD Iași Maricel Popa ieșise cu alt punct de vedere

Deputatul PSD Silviu Macovei îi cere premierului Sorin Grindeanu explicații „solide” privind faptul că ședința comună a guvernelor român și moldovean are loc la Piatra Neamț și nu la Iași. Afirmațiile lui Macovei vin la scurt timp după ce liderul PSD Iași Maricel Popa îi acuzase de oportunism politic pe cei care acuză guvernul pe acest subiect.

„Cu rezerva că încă nu avem o confirmare de la premierul Sorin Grindeanu, mă declar cel puțin surprins dacă această decizie a guvernului se confirmă. Ca deputat ieșean doresc explicații, pentru a afla de ce acest eveniment de o semnificație extrem de importantă în actualul context politic internațional nu va avea loc la Iași. Această ședință reunită de guvern are o importanță națională și internațională care trebuie tratată cu seriozitate și cu gravitatea necesară. Iașul ar fi pus pe nedrept în umbră și de aceea domnul Sorin Grindeanu, primul ministru al României, trebuie să ofere explicații solide”, a declarat deputatul PSD de Iași, Silviu Macovei.

Tot luni, liderul PSD Iași Maricel Popa îi acuza de oportunism politic pe cei care spun că este o greșeală faptul că ședința comună a guvernelor României și Republicii Moldova are loc la Piatra Neamț și nu la Iași, precizând că decizia guvernului român arată maturitate politică și normalitate.

Maricel Popa a precizat că „goana după notorietate” a ajuns să întunece mintea unor politicieni, care exploatează subiectul ședinței comune a guvernelor României și Republicii Moldova.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)