Din 15 iunie se va putea zbura de la Iași către Munchen, cu Blue Air. Asta după ce Tarom tocmai anunțase să suspendă ruta

După ce Tarom anunța scoaterea din programul de vară a rutei Iași-Munchen, Blue Air vine în loc cu un zbor către această destinație începând cu 15 iunie. Noua rută externă va avea trei frecvențe pe săptămână: marți, joi și duminică, astfel:

IASI-MUNCHEN (15 iunie 2017 – 28 octombrie 2017)

• 17:40 IAȘI – 18:45 MUNCHEN

• 19:30 MUNCHEN – 22:30 IAȘI

Ruta Iași-Munchen completează seria celor șase zboruri externe directe ce vor fi lansate din baza operațională Blue Air de la Iași în această vară: Glasgow, Munchen, Torino, Valencia, Milano(Bergamo) și Florența.

„Dinamica dezvoltarii Aeroportului International Iasi a trecut deja intr-o noua etapa si a facut posibila conectarea Iasului, a comunitatii locale si regionale, cu orase europene importante. Munchen este o destinatie extrem de solicitata de mediul de afaceri din orasul nostru si foarte importanta pentru orizontul investitiilor straine in Iasi si Moldova. Germania este motorul economic al Europei, iar aeroportul principal deserveste cea mai bogata zona din aceasta tara. Legatura directa cu singurul aeroport de 5 stele din Europa, ce face posibile 230 de zboruri spre America de Nord si Asia, reprezinta un reper pentru regiunea noastra. Un plus este, asadar, posibilitatea realizarii unor legaturi foarte bune cu destinatii pe care nu le putem acoperi deocamdata. In plan socio-economic, efectele introducerii rutei  Iasi-Munchen, alaturi de Koln, creeaza noi premise privind dezvoltarea Iasului si a intregii Regiuni de Nord-Est”, sustine conducerea Aeroportului International Iasi.

Tarifele pe ruta Iași-Munchen încep de la 36,95 euro pe segment de zbor.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)