Bodea, la 5 zile după alegerea sa la șefia municipalei PNL Iași: Vrem să nu fim anexa PSD. Din acest moment gata, s-au încheiat complicitățile cu PSD

Președintele filialei municipale Iași a PNL, deputatul Marius Bodea, a declarat vineri că organizația pe care o conduce de câteva zile a încheiat toate complicitățile cu PSD, care s-au manifestat la nivel local în ultima perioadă.

„Vrem să nu fim o anexă a PSD Iași. Se simțea o jenă a unor colegi care lucrează în instituții conduse de PSD. Din acest moment gata. S-au încheiat toate complicitățile”, a spus Bodea.

El a afirmat că se referă inclusiv la atitudinea unor membri PNL, care dețin funcții în consiliul județean, instituție condusă de reprezentanți ai PSD.

În ceea ce privește tensiunile din organizația municipală a PNL manifestate la alegerile din urmă cu câteva zile, Marius Bodea a spus că transmite un mesaj de reconciliere pentru toți membrii PNL și că le amintește acestora că lupta nu este în interior, ci cu PSD.

„Vrem să câștigăm primăria în 2020, iar pentru asta e nevoie de organizare, nu să ne batem între noi. Vom avea câte un activist liberal în fiecare scară de bloc până la alegerile viitoare”, a mai spus liderul filialei municipale a PNL Iași.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)