Raluca Turcan către membrii PNL Iași: Politică liberală prin blat cu PSD nu se poate

Liderul interimar al PNL Raluca Turcan a criticat faptul că filiala liberală ieșeană a făcut blaturi în trecut cu PSD, constatând la evaluarea organizației ieșene că există o fractură între conducere și baza partidului, iar unii membrii erau „nevorbiți” și nu se cunoșteau între ei.
Raluca Turcan le-a spus sâmbătă membrilor PNL prezenți la comitetul județean de coordonare al PNL Iași că a rămas descumpănită la prima întâlnire cu reprezentanții filialei, când s-a început în partid evaluarea organizațiilor după „dezastrul” din alegeri.
„Recunosc că prima întâlnire m-a descumpănit. Mi-am dat seama că într-o organizație cu un asemenea potential, au existat multe neajunsuri. Erați nevorbiți, nu vă cunoașteți între voi, nu vă sprijineați și nu vă respectați. Erau multe persoane concentrate pe ceea ce se întâmplă în interior și mai puțin pe ceea ce așteaptă oamenii de la PNL Iași. Am descoperit o fractură mare între conducere și baza partidului. PNL Iași nu poate avea un alt scp decât să lupte pentru interesul public. Unii au înțeles că se poate prin blat cu PSD. Politică liberală cu blat cu PSD nu se poate. Trebuie să înțelegem lucrul acesta și să-l corectăm”, a declarat Raluca Turcan.
Liderul interimar liberal consideră că a văzut de multe ori cum membri ai PNL Iași se confruntă în interiorul partidului, ba chiar fac plângeri penale unii împotriva altora. Ea a spus că dezbaterea în partid este necesară, dar că „în exterior există o singură forță în care noi trebuie să credem”.
„Aici în Iași cine a fost adversarul în alegeri? Oare a fost PSD sau a fost chiar PNL? Oare am tras cu toții pentru PNL sau am făcut blaturi?”, a întrebat Turcan.
Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)