Dorin Cristea (RomSoft) despre noile măsuri economice ale guvernului: “Țara este condusă de imbecili, e o prostie ce vor să facă. Asta e minte de contabil CAP, ne ducem de râpă“

Omul de afaceri ieșean Dorin Cristea critică în termeni duri noile măsuri fiscale prevăzute în noul program de guvernare.
El crede că guvernul PSD este disperat că nu poate scoate bani de la companiile multinaționale și că “social-democrații s-au gândit ei că pot fi original“i.

“Țara este condusă de imbecili, e o prostie ce vor să facă. Sunt disperați că nu pot lua bani de la multinaționale. E un TVA ce vor să facă ei cu impozitarea pe cifra de afaceri. Adică pe orice ban să pună impozit“, afirmă Dorin Cristea, co-fondator al firmei ieșene RomSoft.
El adaugă că vor fi dezavantaje firmele cu rulaj mare, dar care au profituri mici. Potrivit lui Cristea, noile măsuri sunt luate de oameni cu diplome obținute fraudulos, care înțeleg doar sistemul promovat de partidul din care fac parte.

“Ei au senzația că pot face orice. Asistăm la o răzbunare față de clasa de mijloc, care tot crește, iar ei își pierd votanții. Au promis că dau bani în stânga și-n dreapta, acum s-au trezit cu gaură mare la buget. Asta este minte de contabil de CAP“, a declarat Cristea.
Omul de afaceri ieșean consideră că lucrurile sunt grave și că soluția este ca oamenii să iasă în stradă.

“Cred că oamenii vor reacționa, pentru că mulți înțeleg fenomenul economic. Opoziția nu există, iar dacă strada nu iese, ăștia ne încalecă. Ar trebui să reacționeze și cei din PSD care sunt teferi la cap. Nu poți lăsa economia să se ducă de râpă“, mai spune Dorin Cristea.
Potrivit co-fondatorului RonSoft cele mai afectate vor fi firmele mari, el susținând că se poate ajunge ca unele companii să închidă și să plece din România.

“Inclusiv în Uniunea Europeană sunt discuții cu Google și Apple, dar nu se gândește nimeni acolo să-i fugărească. Vom ajunge o țară instabilă, dar mai grav, vom fi ușor de manipulat de imperiul de la est“, adaugă Dorin Cristea.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)