Consilierul Cristinel Corozal a fost găsit mort în mașina sa. Cel mai probabil a suferit un infarct

Consilierul local Daniel Cristinel Corozal, membru ALDE, a murit duminică seară, fiind găsit mort în mașina sa personală, pe o stradă aflată în apropierea complexului studențesc Tudor Vladimirescu.
Apropiații acestuia susțin că Daniel Corozal se deplasa cu mașina către clubul pe care îl deținea în zona Tudor Vladimirescu, iar la un moment dat i s-a făcut rău. Consilierul ALDE avea 45 de ani.

„Din câte am aflat i s-ar fi făcut rău. A tras mașina pe dreapta, apoi și-a sunat prietena căreia i-a spus că are dureri în zona pieptului și că are vărsături. Din păcate nu a mai putut fi salvat”, a declarat un apropiat al consilierului Daniel Cristinel Corozal.
Subprefectul Bogdan Abălași a afirmat că s-a întâlnit chiar duminică la prânz cu Daniel Corozal, cei doi fiind prieteni, dar că acesta nu i s-ar fi plâns că avea probleme de sănătate.

„Era bine ieri la amiază, nu avea nimic. Îmi era prieten, era un tip extraordinar. A fost ceva, a avut o problemă, autopsia va arăta care a fost cauza decesului”, a afrmat subprefectul Bogdan Abălași.

La rândul său, viceprimarul Radu Botez, coleg de partid cu consilierul Corozal, a spus despre acesta că era ”un tip ferm” și că a reușit să facă multe lucruri în viața sa.
Daniel Cristinel Corozal a fost ales consilier local în anul 2016, pe listele ALDE, el fiind la primul mandat.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)