CJ Bihor aprobă un credit de 6,7 milioane de lei pentru noul terminal de la Aeroportul Oradea. Domnule Maricel Popa, la Iași ce facem?

Aeroportul Oradea va lua un credit pe o perioadă de 15 ani, în valoare de 6,7 milioane de lei, pentru construirea unui nou terminal de pasageri şi modernizarea celui existent.
Consiliul Judeţean Bihor a aprobat, marţi, un proiect de hotărâre privind aprobarea garantării unei linii de finanţare în valoare de 6,7 milioane de lei pentru finanţarea obiectivului de investiţii “Construire, extindere şi modernizare terminale de pasageri la Aeroportul Oradea”.
Hotărârea vine după ce, în urma unei decizii a Consiliului de Administraţie al Aeroportului Oradea de la începutul lunii august, s-a aprobat contractarea unei linii de credit pentru finanţarea investiţiilor la aeroport.
Banii din credit vor fi folosiţi în vederea lucrărilor de construire a celui de-al doilea terminal al Aeroportului Oradea, investiţie estimată la 22 de milioane de lei.

Domnule Maricel Popa, la Iași ce facem? Cunoaștem proiectul cu numirea unui nou Consiliu de Administrație la Aeroport. Dar alt proiect aveți?

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)