Omul de afaceri Dorin Cristea despre ideea PNL cu al 13-lea și al 14-lea salariu în zona privată: Dacă vrea să dea acești bani, o firmă îi poate adăuga la a 12-lea leafă

Deputatul PNL Ion Ştefan anunța ieri că a depus, la Camera Deputaţilor, un proiect de lege care dă posibilitatea ca salariaţii din mediul privat să poată primi al treisprezecelea şi al paisprezecelea salariu.  Totodată, el a precizat că 20 % din cheltuielile salariale ar urma să fie deduse din impozitul pe profit.
Co-fondatorul companiei RomSoft Iași Dorin Cristea desființează propunerea PNL și spune că nu e necesară a 13-lea leafă, întrucât banii pot fi adăugați, fără nici o complicație financiară, la cel de-al 12-lea salariu.

”O firmă, dacă vrea să dea al 13-lea salariu, nu are decât să adauge acei bani la cel de-al 12-lea. Taxele sunt aceleași și nu există alte complicații. De ce niște politruci de la PNL s-au gândit să propună o lege cu salariul 13 și 14? De ce de la PNL și nu de la PSD? Pentru că toată viața lor au fost bugetari și nu au habar despre sectorul privat. PNL-ul continuă să se autodevoreze în același stil ca până acum”, scrie Dorin Cristea pe pagina sa de Facebook.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)