Deputata Chichirău: Tudorel Toader e o rușine pentru România și pentru Iași. O marionetă care nu mai are respect față de propria carieră

Deputata USR Cosette Chichirău a comentat în termeni duri atitudinea de ieri a ministrului Tudorel Toader, la dezbaterea în Parlament a moțiunii simple inițiată de USR și PNL pe tema Justiției.
Chichirău susține că Toader a ajuns o rușine pentru Iași și că se compromite după o carieră academică îndelungată, acceptând să fie sluga PSD.

“E păcat că un om cu o îndelungată carieră academică alege să se compromită la vârsta lui ca să fie sluga PSD, ca să politizeze justiția, să o subordoneze complet politicului, astfel încât corupții sistemului să scape de pușcărie și să fure în continuare. Tudorel Toader este o rușine pentru România și o rușine pentru Iași. Faptul că acceptă să fie doar o marionetă înseamnă că nu are respect pentru propria sa carieră, și nici pentru români. Îl sfătuiesc să-și amintească ce se întâmplă cu orice marionetă a lui Dragnea atunci când nu mai este nevoie de ea, să se uite în urmă și să vadă de câți oameni s-a scăpat în acest an și să își dea seama că treaba unui ministru nu este să fie slugă.

Dacă am îndurat cât de cât prefăcătoria, aroganța și discursul sforăitor de mai mult de 50 de minute al lui Toader, m-am simțit de-a dreptul insultată când s-a apucat să facă glume și să râdă cu noii lui prieteni din PSD, în timp ce distruge Justiția în România. M-a dezgustat tupeul și nonșalanța cu care s-a amuzat într-un moment atât de grav.

Ca să fie ziua și mai proastă, a luat cuvântul și – cine altul? – Florin “altă întrebare” Iordache. Se potrivește de minune, pentru că Toader nu face decât să preia opera lui Iordache și să o ducă la bun sfârșit. Noile legi ale Justiției sunt mai grave decât OUG13“, scrie deputata de Iași pe Facebook.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)