Peste 300 de companii vin la Târgul Agralim din acest an. Vor fi prezentate cele mai noi utilaje, dar vor putea fi făcute și cumpărăturile de toamnă

Târgul Agralim se desfășoară, pentru prima oară, în parteneriat cu Clusterul pentru Agricultură şi Zootehnie „Agro Ferma” la centrul TransAgrapolis din Lețcani. Târgul va începe joi și va dura până duminică.
Potrivit organizatorilor, târgul este o bună oportunitate pentru fermierii din regiunea de nord-est să afle direct de la specialiști ultimele noutăți din domeniu, inclusiv soluții pentru creșterea randamentelor fermelor.  În ofertele companiilor se regăsesc cele mai bune soluții pentru pregătirea terenului, cultivarea acestuia, îngrijire, recoltare și transport.

„La Târgul pentru fermieri Agralim 2017 sunt prezente peste 300 de companii. Vor fi prezenți foarte mulți specialiști din domeniu. Acest târg de patru zile va oferi, fără discuții, o bază de informare pentru toți fermierii. Ne așteaptăm la un număr mult mai mare de vizitatori la Târgul pentru fermieri Agralim 2017, față de ediția trecută. Sperăm să atingem 10.000 de participanți interesați de cele mai noi utilaje, inputuri agricole, dar și cele mai valoroase animale de rasă și echipamente de top pentru zootehnie. Avem o platformă interactivă de 7 hectare, unde vom vedea la lucru tractoarele și utilajele din zona agricolă. Avem momente special gândite și pentru consumatori, care își pot face cumpărăturile de toamnă de la standurile amenajate de producătorii locali. Mai mult, sâmbătă și duminică, se va desfășura noul program Ziua porților deschise la Fermele de lapte”, a spus Florin Mindirigiu, manager general AB PLUS EVENTS și organizator al Târgului Agralim.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)