Minune la PSD Iași: Conferință de presă organizată de un deputat al partidului, după ce filiala a stat luni bune la cutie. Maricel Popa îi mai face o invitație la Iași ministrului Transporturilor, pentru marele anunț cu autostrada

Conferință de presă atipică la PSD Iași. Deputatul Camelia Gavrilă a organizat joi o întâlnire cu presa, chemându-i la eveniment și pe șefii Iașului. Reuniunea n-a avut loc la sediul PSD, ci la restaurantul Select. Au fost invitați atât șeful de CJ Maricel Popa (totodată, liderul filialei județene PSD Iași), cât și primarul Mihai Chirica, încă membru PSD. N-a venit decât Popa, care n-a ezitat s-o laude pe colega sa de partid. Cât despre Mihai Chirica, surse din filială spun că acesta a fost plecat joi cu treburi la București.
La conferința de presă au mai asistat viceprimarul ALDE Radu Botez, liderul consilierilor județeni PSD Cristian Stanciu, întreaga conducere a IȘJ, președintele Camerei de Comerț Paul Butnariu, dar și liderii sindicali din educație Violeta Amariei și Laviniu Lăcustă.
După ce și-a prezentat bilanțul primelor șase luni ca parlamentar, Camelia Gavrilă s-a referit și la demersurile comune ale parlamentarilor social-democrați. În esență, lista cu marile proiecte ale Iașului rămâne neschimbată (autostrada, spitalul regional, șoseaua de centură), cu mențiunea că Gavrilă a recunoscut că autostrada rămâne în zona viselor. Cu alte cuvinte, nu va fi realizat prea curând.

„E vis, dar nu înseamnă că nu se poate realiza. Dar nu va fi gata pe final de mandat”, a spus Gavrilă, după ce a fost întrebată dacă nu cumva PSD și-a luat gândul de la acest proiect.

Cât privește marșul auto pe traseul Iași-Tg. Mureș organizat recent de reprezentanți ai societății civile, Gavrilă a afirmat că nu e cazul ca aleșii social-democrați să facă un gest similar, pentru că nu actele demonstrative rezolvă problema.
La rândul său, liderul PSD Iași Maricel Popa s-a grăbit să ia microfonul pentru a anunța (a doua oară în această lună) că în curând va veni la Iași ministrul Transporturilor pentru lansarea licitației.

Tot pe tema autostrăzii a vorbit și sindicalista Violeta Amariei, care a spus că nu crede că vom avea prea curând autostradă către Ardeal.
„Nu vedeți că toți banii se duc către sud? Nu am avut o clasă politică unită la Iași. Trageți-l de mână pe Dragnea”, a precizat Amariei.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)